Гусятниці
Гусятниця – це особливий вид каструлі, з більш товстими стінами і дном. Візуально вона також відрізняється більш довгастою формою і щільно прилеглою кришкою. У такій посудині можна приготувати не тільки гусака чи качку, але і курку, яловичину, свинину, кроля. Загалом, будь-яке м'ясне блюдо разом з гарніром, вам буде по плечу! Деякі господині так само використовують її для приготування фаршированих овочів і супів. Важлива підказка – французька кухня дуже багата на рецепти, які можна реалізувати у вашому домі з допомогою гусятниці.
Переваги гусятниці
- Возможность томления мяса без пригорания, пересушивания. С сохранением сочности и аромата.
- Минимальное использование дополнительных жиров в процессе приготовления.
- Пища прогревается и готовится равномерно.
- Контролировать процесс придется меньше, чем при использовании кастрюли или сковороды. Это значительно экономит время.
- Продолговатая форма позволяет готовить птицу в ее первоначальной форме (отсюда и название). Также в ней можно эффектно подать уже готовое блюдо.
- Если вы решите транспортировать приготовленное блюдо, вы также можете удобно использовать гусятницу.
У такій посудині можна приготувати не тільки гусака чи качку, але і курку, яловичину, свинину, кроля. Загалом, будь-яке м'ясне блюдо разом з гарніром, вам буде по плечу! Деякі господині так само використовують її для приготування фаршированих овочів і супів. Важлива підказка – французька кухня дуже багата на рецепти, які можна реалізувати у вашому домі з допомогою гусятниці. Ну а купити гусятницю за хорошою ціною і у відмінній якості ви завжди можете в braderie.